Heb jij de juiste informatie op jouw webshop staan?

De juiste basis informatie dat je klanten de producten die zij willen snel en makkelijk kunnen vinden. Belangrijk om daarom te starten met een goede producttitel, commerciële omschrijvingen en productafbeeldingen. 

Een goede producttitel zorgt ervoor dat de klant direct ziet wat het product is en in welke hoeveelheid het geleverd wordt. Daarnaast zorgt het ervoor dat het product goed vindbaar is binnen de zoekfunctie. Een goede vindbaarheid is erg belangrijk, aangezien 90% van de websitebezoekers gebruik maakt van de zoekmachines. Bouw je product titel dus als volgt op: merk – variant – grootte – aantal. Bijvoorbeeld: Coca-Cola Zero Sugar 250ml, 24 pack. 

Mensen verwerken afbeeldingen 60.000 keer sneller dan tekst. Het tonen van de juiste afbeeldingen van de producten kunnen de verkoop daarom met 9% verbeteren. Door een samenwerking aan te gaan met PSinfood kun je het volledige assortiment automatisch inladen op jouw webshop. Wil je de productafbeeldingen zelf downloaden? Ga dan naar de CCVO packshot pagina.

Commerciele productomschrijvingen

Commerciële productomschrijvingen zijn korte teksten van maximaal 100 woorden die de eigenschappen van het product samenvatten. Erg handig voor een klant, aangezien hij zo gelijk ziet waar hij het product voor kan gebruiken. Daarnaast zijn deze teksten ook een uitstekende manier om de vindbaarheid van een product te verbeteren. Hieronder kan je via de button ‘commerciële omschrijvingen’ de volledige lijst met omschrijvingen downloaden per merk. Wil je graag nog zelf veel gezochte zoekwoorden toevoegen, download dan het volledige overzicht bij de button ‘zoektermen’.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met jou CCEP accountmanager zodat hij/zij jou verder kan helpen.

  1. Tile file

    Zoektermen CCEP merken

  2. Tile file

    Commerciële productomschrijvingen