Fuze Tea

Kunnen nieuwe drankjes nog verrassen? Ja! Want vanaf januari 2018 is er een nieuw drankje te koop: Fuze Tea! Dankzij de onverwachte smaak van thee-extracten, fruit- en kruidenextracten, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.

Gun jezelf me-time

Heb jij ook een to-do-list waar geen einde aan komt? Of zoveel leuke afspraken op een dag dat je er stiekem een beetje gestrest van wordt? Dan is het belangrijk om af en toe een momentje voor jezelf te creëren. En daar hoef je heus niet de halve dag voor te blocken. Ga (of blijf) zitten. Schenk een Fuze Tea in. Adem in. Adem uit. En laat je verrassen!

Wat maakt Fuze Tea zo bijzonder?

Fuze Teais ijsthee zoals je die je nooit hebt geproefd. Dat komt door de combinatie van bijzondere en onverwachte smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van thee-extract, perziksap en hibiscus aroma? Ook fijn: het is caloriearm. En tot slot is het gemaakt van duurzaam geteelde thee én is de verpakking 100% recyclebaar.

Kies de smaak die bij je past

Uitleggen hoe bijzonder Fuze Tea is, heeft eigenlijk geen zin. Je moet het zelf ervaren. Fuze Tea is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken: Black Tea Peach Hibiscus, Green Tea Mango Chamomile, Green Tea, Black Tea Sparkling, Black Tea Peach en Black Tea Lemon. Je vindt het in alle supermarkten bij tankstations, bioscopen en natuurlijk in de horeca. Ontdek het zelf en pak je rustmoment. Of zoals Fuze Tea het zegt: ‘Serve yourself a little me-time.’ Laat je ons even weten wat je ervan vindt?

The Perfect Serve

Naast een bijzondere smaak wordt Fuze Tea prachtig geserveerd. Hiervoor is een perfect serve opgesteld, zoals het voorbeeld voor de Fuze Tea Green Tea Chamomile. Dit wil je toch graag zien als je een drankje bestelt?

Bekijk ook de nieuwe Fuze Tea product-afbeeldingen onder het kopje Beeldmaterialen

Actievoorwaarden Fuze Tea Me-Time Challenge

Deze actie loopt van 30 juli t/m 13 augustus. Klik hier voor de actievoowaarden.

Paginate previous Terug