Samen uit, samen thuis

De horeca in Nederland ligt grotendeels stil. De toekomst voor veel restauranteigenaars is momenteel onzeker en de komende weken zijn voor hen cruciaal. In moeilijke tijden moeten we er echter samen het beste van maken. Daarom slaan verschillende, soms ook concurrerende, merken en bedrijven uit de horeca- en voedingsmiddelenbranche hun handen ineen en komen zij met het branchebreed initiatief voor alle restaurants in Nederland: ‘Samen uit, samen thuis’. 

Lees meer…

Innovaties voor Honest en Chaudfontaine

Dit jaar komen Honest en Chaudfontaine met nieuwe introducties. Honest voegt 2 smaakvarianten zonder koolzuur toe aan zijn assortiment en Chaudfontaine Fusion krijgt een nieuw jasje.

Lees meer…

Update coronacrisis

De coronacrisis en de impact op de samenleving treffen ons allen en raken ons in het hart. Wij realiseren ons hoe groot de invloed hiervan op jou en jouw bedrijf is. Daarom willen wij graag benadrukken dat wij je zoveel mogelijk willen ondersteunen en helpen in deze crisis. We begrijpen dat de situatie en de behoeften van klant tot klant zullen verschillen.

Lees meer…

Online tips voor ondernemers

Wij geven jou een aantal tips om als ondernemer je online aanwezigheid te verbeteren. Lees hier meer over bezorg & afhaalmogelijkheden, hoe je meer traffic naar je website genereert en hoe je op op korte termijn voor meer cashflow kan zorgen.

Lees meer…

What the Fanta

Fanta komt dit jaar met de allereerste mystery flavour! Lukt het jou om de smaak te raden?

Lees meer…

De nieuwste introducties van Coca-Cola dit voorjaar

Een nieuw jaar en dat betekent volop nieuwe producten in het schap. Met een steeds uitgebreider portfolio aan dranken en nieuwe smaakvariaties, speelt Coca-Cola in op de toenemende vraag van de consument naar meer variatie en een groter aanbod aan dranken met weinig of zonder calorieën. Dit voorjaar breidt Coca-Cola in Nederland daarom opnieuw haar portfolio uit. De frisdrankproducent brengt vanaf week 10 een aantal vernieuwende drankjes op de markt met onder andere nieuwe smaken van Coca-Cola zero sugar, Fuze Tea en Aquarius.  

Lees meer…