Strengere privacy protocollen bij nieuwe Apple update

Apple heeft een aankondiging gemaakt dat ze strengere privacy protocollen door zullen voeren tijdens de iOS update 14.4. Deze zullen invloed hebben op alle adverteerders die onder andere via Facebook hun doelgroepen proberen te bereiken.

Lees meer…

Duurzaamheid binnen Chaudfontaine

Bij Chaudfontaine staat duurzaam zijn altijd voorop. Wij zien een aantal mooie ontwikkelingen. Zie hier de laatste update over Chaudfontaine.

Lees meer…

Royal Bliss Ginger Beer is terug!

Wij introduceren een nieuwe variant van Royal Bliss: Royal Bliss Brave Ginger Beer. Inspelend op het groeiende segment van adult softdrinks en mixers, met een van de hardst groeiende dranken binnen de Horeca: ginger beer.

De ginger beer is een frisse gember met een citrus smaak, vol van aardse en donkere ondertonen. De drank is speciaal ontwikkeld voor en door bartenders. De vele smaaknuances maken dat bartenders er goed mee kun mixen en een echt meesterwerk kunnen ontwikkelen.

Royal Bliss Ginger Beer stroomt vanaf week 3 in en is beschikbaar in 200ml Glas.

#opentobetter campagne

2021 wordt het jaar waarin we iedereen willen uitnodigen om zijn of haar voornemens om te zetten in actie. Hoe groot of klein deze voornemens ook zijn. Coca-Cola geeft jou de mogelijkheid om een blikje te personaliseren met jouw voornemens voor 2021.

Lees meer…

Ondernemers aan het woord: Marc van de Generator, Amsterdam

Onze klanten worden in deze tijd gedwongen om op een creatieve manier toch nog inkomsten te genereren. Door het nauwe contact met onze klanten ziet CCEP veel van deze initiatieven in de markt voorbijkomen.  Wij zijn langs geweest bij Marc; general manager van de Generator in Amsterdam, om te praten over de initiatieven van zijn bedrijf. Lees hieronder meer over wat Marc doet in de lockdown om meer omzet te genereren.

Lees meer…

Google is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Maar welke mogelijkheden biedt Google allemaal om meer omzet te generen? Welke tools zijn er beschikbaar en hoe gebruik je het in het voordeel van jouw onderneming?

Lees meer…