Alcoholvrije cocktail inspiratie

Een alcoholvrije cocktail is de perfecte vervanger wanneer je bijvoorbeeld even geen behoefte hebt aan een alcoholisch drankje óf in tijden wanneer alcohol schenken even geen mogelijkheid is.

Dit drankje wordt ook wel een ‘mocktail’ genoemd. Wist je dat: de term mocktail komt uit het Engels, van 'mock' (onecht, bespotten) en 'cocktail'.

Benieuwd hoe je deze net zo lekker maakt als een echte cocktail? Lees dan hieronder meer en volg eenvoudige stappen om ze te maken!

Lees meer…

Nieuw - Bestel direct via Instagram!

Sinds kort is het mogelijk om een “eten bestellen” action button op je profiel toe te voegen of een sticker in “verhaal”. Zo kun je gemakkelijker kenbaar maken dat afhaal en/of bezorg mogelijk is via een van de partners met wie je samenwerkt. Vanuit jouw verhaal kan je jouw gasten meteen doorverwijzen naar de pagina waar ze hun bestelling kunnen plaatsen.

Wil jij dit ook? Zie dan hier onder het stappenplan!

Lees meer…

De nieuwste introducties van Fuze Tea dit najaar

Na het winnen van de ‘Beste Introductie 2019’ award (Levensmiddelenkrant) is het tijd om de Fuze Tea Apple Cinnamon weer terug te brengen in het schap. Door de introductie van de wintersmaak is Fuze Tea óók relevant in de winter: een voordeel voor Fuze Tea, maar ook voor de klant. Naast deze wintersmaak brengt Fuze Tea ook nog een aantal andere vernieuwde verpakkingen van andere smaken op de markt.

Lees meer…

Coca-Cola Zero Sugar Cinnamon is terug

Na de succesvolle introductie van de winterse limited edition Coca-Cola Zero Sugar Cinnamon afgelopen najaar, is het tijd om deze prijswinnende wintersmaak weer terug te brengen in het schap.

Lees meer…

Coca-Cola in Nederland stapt over op flessen van 100% gerecycled plastic

Vandaag kondigen wij aan dat we volledig overstappen op flessen gemaakt van 100 procent gerecycled plastic. Met deze stap is het niet langer nodig om nieuw plastic te gebruiken bij het maken van nieuwe flessen. De transitie start vanaf volgende maand met alle kleine plastic flesjes, gevolgd door alle grote plastic flessen in 2021. Nederland is het tweede land ter wereld waar deze overstap wordt gemaakt door Coca-Cola. Jaarlijks besparen wij in Nederland hiermee ruim 10.000 ton nieuw ‘virgin’ plastic. Daarnaast levert het een CO2 besparing op van 21 procent per jaar op onze plastic flessen.* 

* CO2 besparing t.o.v. 2019, PET-flessen gemaakt van 50% gerecycled plastic. 42% Besparing nieuw plastic t.o.v. flessen gemaakt van nieuw plastic.

Lees meer…

In gesprek met Ahmed van By Ami (Rotterdam) over de impact van COVID-19 op zijn zaak

Vanuit CCEP zijn we constant in contact met onze klanten. Zo zijn we ook nu in gesprek gegaan met bijvoorbeeld ondernemer Ahmed Baglari; eigenaar van By Ami Urban Bistro op de ‘Kop van Zuid’ in Rotterdam, over de impact van de maatregelen tijdens de intelligente lockdown en de veerkracht en positiviteit die er heerst om weer open te zijn en er sterker uit te komen. Lees hieronder wat hij ons vertelde over zijn aanpak.

Lees meer…