WIN ACTIE

Feedback Coca-Cola Voor Ondernemers

Door het invullen van de vragenlijst, maakt u kans op een mooie Herschel rugzak (t.w.v. €69,99)!

Lees meer…

Coca-Cola start als eerste frisdrankenproducent ter wereld met innovatieve KeelClip™ verpakking

Het terugdringen van het gebruik van verpakkingsmateriaal, zoals onnodig plastic, is voor Coca-Cola topprioriteit. Vandaag heeft Coca-Cola in Nederland de introductie van de KeelClip™ aangekondigd, een nieuwe minimalistische kartonnen verpakking voor multipacks. Hiermee bespaart Coca-Cola in Nederland jaarlijks maar liefst 350.000 kilo nieuw plastic.

Lees meer…

Alle Chaudfontaine PET-flessen zijn vanaf nu gemaakt van 100% gerecycled plastic

Sinds september 2019 bestaan alle plastic flessen van Chaudfontaine uit 100% gerecycled PET (rPET) materiaal*. Hiermee zet Coca-Cola in Nederland een grote stap in het verduurzamen van haar verpakkingen. En niet zonder resultaat, want met het verduurzamen van 60 miljoen PET-flessen in Nederland, wordt er per jaar ruim 1,3 miljoen kilo nieuw plastic bespaard en vindt er 42% minder CO2-uitstoot plaats. Chaudfontaine is daarmee het eerste merk dat op deze grote schaal 100% gerecyclede plastic PET-flessen gebruikt. 

Lees meer…

De gast betaalt gemiddeld 15,2% meer voor een perfect geserveerde Fuze Tea!*

Serveer de perfecte ijsthee ook in de winter! Geef de ijstheecategorie een boost in de winter! De heerlijke smaken Peach Hibiscus en Mango Kamille worden extra aantrekkelijk met de perfect winterserve. Neem een Fuze Tea glas en vul deze met ijsblokjes. Schenk daarin de Fuze Tea Peach Hibiscus en voeg een partje sinaasappel en een kaneelstokje toe. De gast betaalt gemiddeld 15,2% meer voor een perfect geserveerde Fuze Tea!* *Kien onderzoeksbureau, menu navigatie okt 2017

Maak kans op mooie prijzen!

Daarnaast loopt er van oktober t/m januari een leuke actie voor personeel waar men kans maakt op één van de 625 prijzen! Zie fuzeteaspel.nl voor meer informatie.