Meer omzet met frisdrank via meal delivery!

 

Thuisbezorging is booming, steeds meer bedrijven bieden hun gasten de mogelijkheid om hun favoriete maaltijd simpel en snel online te bestellen en thuisbezorgd te krijgen. Doordat uw gast niet meer fysiek aanwezig is in uw zaak en daardoor niet in aanraking komt met uw promotie- en verkoopmaterialen en in niet contact komt met uw personeel is het van belang uw online bestelsite zo optimaal mogelijk in te richten om maximale omzet uit de online bestellingen te realiseren. Het optimaliseren van uw frisdrank aanbod en assortiment voor thuisbezorging kan uw omzet vanuit meal delivery verhogen. Voor meer informatie over de kansen voor groei in frisdrank omzet via meal delivery, klik HIER.

VERKOOP DE JUISTE DRANKEN

Bied uw gasten ook online keuze in segmenten en smaken met uw frisdrankassortiment voor bezorging. Kies voor een optimaal aanbod binnen de hardlopers en groeisegmenten (o.a. ijsthee en mineraal water met smaak). Optimaliseer met aanvullend assortiment passend bij uw klantengroep (bijv. families, volwassenen, jongeren etc.) en gebruiksmoment (lunch, diner). Per dagdeel kunnen verschillende producten worden aanbevolen, bijv. Chaudfontaine Fusion tijdens de lunch en Coca-Cola zero sugar tijdens het diner.

LAAT FRISDRANKEN ZIEN OP DE ONLINE MENUKAART

Zorg ervoor dat uw online menukaart duidelijk en up to date is. Laat afbeeldingen van de producten die u aanbiedt zien en gebruik een duidelijke ronde prijsstelling. Gebruik daarnaast de juiste productbenamingen en  benoem de verpakking en inhoudsmaat. De meest recente afbeeldingen en logo’s van al onze producten zijn te vinden onder Beeldmateriaal > Producten. Tevens hebben wij diverse banners beschikbaar om op uw (bestel)site te plaatsen, deze zijn te vinden onder Beeldmateriaal > Banners.

VERHOOG HET AANKOOP BEDRAG

Combideals kunnen u helpen uw omzet te verhogen. Door het aanbieden van een deal met eten en drinken voor een aantrekkelijke prijs zullen meer gasten kiezen voor een drankje bij hun eten. U vergemakkelijkt het keuzeproces voor de gasten en stimuleert upselling van een drankje bij het eten. Combideals maakt u gemakkelijk en snel aan via deze website, deze zijn te vinden onder Combideals.

Daarnaast helpen aanbevelingen en het gebruik van aantrekkelijke afbeeldingen met food & frisdranken u het aankoopbedrag te verhogen. Gebruik een pop-up tijdens het order proces en voor de betaling; Bijvoorbeeld na het bestellen van een food item: ‘’Wat wilt u erbij drinken?’’ of bij het afrekenen aan het einde van het bestelproces: ‘’Bestel nu 2 blikjes frisdrank voor….’’

Behoefte aan meer informatie of vragen? Neem contact op met het Coca-Cola Contact Center:

010-2456900