'Wat wilt u erbij drinken?'

'Hoe leer ik nou bijverkopen?', 'Ben ik niet te opdringerig?' en 'Vindt de klant het wel prettig?' Dit zijn allemaal vragen die door je hoofd gaan tijdens het werken. Echter is bijverkopen hartstikke leuk en zeker een goede manier om in te spelen op gastbehoeftes, wat automatisch ook zal resulteren in meer omzet voor jouw onderneming of werkgever!

Echter is bijverkopen hartstikke leuk en zeker een goede manier om in te spelen op gastbehoeftes, wat automatisch ook zal resulteren in meer omzet voor jouw onderneming of werkgever! Bekijk het filmpje om te zien hoe dit werkt.


Meer informatie over bijverkopen?

Om een goede en positieve bijverkoop te realiseren gaan belangrijke onderwerpen als gastvrijheid, kennis over je producten en product presentatie hand in hand. Wil je leren de vraag te durven stellen 'Wat wilt u er bij drinken?' en meer weten over hoe je dit het best kunt doen?

Voor meer informatie over bijverkopen, gastvrijheid en productkennis en presentatie, lees het volgende artikel door te klikken op onderstaande link.